Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op DiscoverNL (onderdeel van KvK 85703729). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.
De inhoud van deze website wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van DiscoverNL.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

DiscoverNL.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van DiscoverNL.nl. Ook is DiscoverNL.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud die op dit moment op DiscoverNL.nl staat is aan verandering onderhevig. Informatie op deze website kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd.

Affiliate Marketing

Sommige van de artikelen op DiscoverNL bevatten affiliate links naar partners. Wanneer je via deze links iets koopt, verdienen we daar een klein percentage aan. Zelf merk je hier echter niets van; je betaalt dus gewoon dezelfde prijs als normaal.

DiscoverNL heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.